Η διατήρηση της αργίας της Κυριακής αποτελεί βασικό

Θρησκευτικό δικαίωμα

E
ργατικό δικαίωμα
Oικογενειακό δικαίωμα
Aνθρώπινο δικαίωμα

http://notworkonsunday.blogspot.com/


Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ




                                   
                                 Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Χ.Δ. εναντίον της κατάργησης της Κυριακής αργίας


Το Κίνημα της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η ιστορική δε­κα­πεν­θή­με­ρη εφημερίδα του «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ» συμπαρατάσσονται με όλους τους κοι­νω­νι­κούς και πολιτικούς φορείς στον αγώνα για να καταργηθεί στην πράξη, αν δεν κα­ταρ­γη­θεί από την κυβέρνηση, ο νόμος 4177/13 που καταργεί την Κυριακή ως ημέρα γι­ορ­τής και αργίας.

Ο νόμος αυτός εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέρονται των μεγάλων ε­μπο­ρι­κών αλυσίδων και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Ναρκοθετεί, τελειωτικά, τις ανθρώ­πι­νες σχέσεις και ιδιαίτερα το θεσμό της οικογένειας. Επαναφέρει το εργασιακό κα­θε­στώς σε συνθήκες του 19ου αιώνα και εξαναγκάζει τις μικρές επιχειρήσεις, που με αι­μά­­τινες θυσίες συντηρούνται ακόμη, να κλείσουν και αυτές.
Με τα δεδομένα αυτά η αντίσταση κατά της εφαρμογής του νόμου 4177/13 α­πο­τελεί εθνικό χρέος και απαιτεί το συντονισμό δράσης όλων των φορέων. Το Κί­νη­μα της Χ.Δ. και η εφημερίδα του «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ» στηρίζουν τον αγώνα αυτόν με ό­σες δυνάμεις διαθέτουν και η απόφασή τους είναι να συμμετέχουν ενεργά στην ορ­γά­νω­ση και πραγματοποίηση σχετικών εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων.

Συναγωνιστικά,
Για το Πολιτικό Γραφείο
της Χ.Δ.



Μανώλης Μηλιαράκης
πρόεδρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου